scholenprogramma-watersport-surf-sup-kite-gym-skate-the-spot-zandvoort

Surf camp
Zandvoort

275,-
(incl.BTW)

Surfcamp Zandvoort

Surfcamp Zandvoort – Ben jij er klaar voor om een echte surfdude of surfchick te worden? Geef je dan snel op voor ons surfcamp in Zandvoort en kom deze zomer genieten op het strand bij The Spot! In 1 week leren we jou alles over surfen én beleef je allerlei vette strandsporten & watersport activiteiten!

Het surfcamp voor kinderen richt zich op kinderen van 7 t/m 13 jaar, met extra inschrijfmogelijkheid voor kinderen van 14+ jaar in week 1, 2 en 6!

 

Tijdens het surfcamp Zandvoort bij The Spot leren we jou alles over surfen, maar ook veiligheid, zee omstandigheden, surfmaterialen & surf technieken. We maken groepen op basis van leeftijd en niveau, maar laat het gerust weten als je graag samen met broertjes, zusjes, vriendjes of vriendinnetjes wil worden ingedeeld voor het surfkamp!

 

Wat gaan we doen?

In zee werk je aan jouw take-off of trics zoals bottum turns & turtle rolls! We doen natuurlijk nog veel meer vette strandsporten & wateractiviteiten zoals raften of een strandtoernooi, maar je zult voornamelijk in het water te vinden zijn om te surfen, zoals het hoort tijdens een surfcamp!

Lesinformatie:

Duur: 5 dagen
Locaties: The Spot, Zandvoort
Materiaal: Inclusief
1

Selecteer het aantal personen:

2

Selecteer een locatie:  bekijk kaart

3

Selecteer een datum: